2 Augusti!

Hej hopp, igår städade, rensade och möblerade om mitt rum, och oj så fint det är nu, men vad skit jag hade. att jag ens orkade ha de så, så länge! :S va fick all skit plats i mitt lilla rum egentligen? ja de e frågan.. haha

men iaf, fint och fräscht rum har jag nu, och idag komme massa folk hit och tittar på film! :D:D

bloggar mer sen. måste dra! PUSS


Hej, efter flera dagar e jag tillbaka :P

när jag bloggade den 2 augusti var jag såg jag på klockan, och jag var tvungen och springa å möta Hanna på busshållsplatsen :)

japp den dagen var underbar, först kom som sagt Hanna, sen kom Johanna och sen kom Bell :D massa mys hade vi, godis och dricka å H o w I m e t y o u r m o t h e r! :D iiih!

Bell och Johanna sov över, Hanna kunde inte för hon ska snart flytta(!) så hon vill såklart umgås med hennes familj kommer sakna henne..:'(

men iaf, vi somnade jätte fort när vi väl la oss i sängarna xD

sen så har det väl inte hänt så mycket, jag har jobbat, ätit och sovit :P hehe

och nu så ska jag äta lite å sen jobba ;)

see ya! <3

Kommentarer
Postat av: Vera

Jag röstade på din sko! fem stjärnor! ^^ du får gärna rösta på min bild men bara om du tycker den är värd det. http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=7054 kram!

2010-08-02 @ 17:30:08
URL: http://suitedup.blogg.se/
Postat av: Vera

Jag röstade på en av dina skor IGEN, snygga!!! fem stjärnor snackar vi om då ^^ du får gärna rösta på min bild men bara om du tycker den är värd det http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=7054 kram! Förlåt för en jobbig kommentar, du kan radera.

2010-08-04 @ 21:50:59
URL: http://suitedup.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0